OVER DAKWERKEN COBAN

UW SPECIALIST IN DAKWERKEN

DAKWERKEN COBAN

Dakwerken Coban is gespecialiseerd in alle dakwerken, gevelbekleding, dakgoten, dak isolatie, gevel isolatie en roofing. Wij doen zowel nieuwe daken als dakherstelling. Wij aanvaarden werken aan platte daken en aan hellende daken. Voor elke vorm van dakafdichting kunt u bij ons terecht.


Als geregistreerde aannemer met jarenlange ervaring bekijken wij uw project van bij het begin. Wij stellen samen met u een gedetailleerde en vrijblijvende offerte op, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Wij nemen de zorgen van uw dak- en gevelwerken uit uw handen, en dit aan scherpe prijzen. Samen met u zoeken wij naar de geschikte oplossing.

Welke meerwaarde bieden wij u?

  • Wij zijn een geregistreerde en gerenommeerde aannemer uit het Antwerpse en staan al vele jaren bekend om ons kwaliteitsvol werk binnen de sector van dakwerken en gevelbekleding.
  • Wij beschouwen elk project als een nieuw project. Wij betrekken u bij de werken van A tot Z: vanaf uw aanvraag tot aan de oplevering.
  • Uw project wordt op maat uitgevoerd: wij luisteren aandachtig naar uw wensen, stellen u verschillende mogelijkheden voor en staan u bij met raad en daad.
  • Wij werken enkel met gespecialiseerde medewerkers en garanderen u een kwalitatief perfect resultaat.
  • Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij u adviseren en u een voorstel doen dat volledig tegemoetkomt aan uw verwachtingen.
  • Wij spreken met u duidelijk de dagen af dat we bij u komen werken. Zo hoeft u niet nodeloos te verletten op uw werk of andere activiteiten.
  • Wij verlaten de werf pas als u volledig tevreden bent.
  • Wij geven 10 jaar garantie op al onze werken. Bovendien krijgt u de fabrieksgaranties van de producten en merken die wij gebruiken.

Waar zijn wij werkzaam?

Wij nemen dak- en gevelwerken aan in Antwerpen, Berchem, Brasschaat, Deurne, Kapellen, Ranst, Schilde, Schoten, Wommelgem en omliggende gemeenten.

Dakwerken Coban

Wij nemen de zorgen van uw dak- en gevelwerken uit uw handen, en dit aan scherpe prijzen. Samen met u zoeken wij naar de geschikte oplossing.

Ringlaan 75 - 2170 Merksem

+32 (0)486 685 925

+32 (0)3 337 30 41

info@dakwerkencoban.be

CONTACTEER ONS
avacus
avacus
avacus
avacus
avacus